Kutatók Éjszakája az Iparművészeti Múzeumban

Idén újra szervez szakmai programokat az Iparművészeti Múzeum a Kutatók Éjszakájára.


Szeptember 30-án 16 órától óránként kezdődnek az előadások és tárlatvezetések az Üllői úti főépület Üvegcsarnokában és Könyvtárában. A programokhoz kapcsolódóan a Színekre hangolva és a Bringológia című kiállítás is megtekinthető lesz.

Bővebben...


Szentendrei Teátrum és Nyár

 

2016. július-augusztusában programok sokaságával várja vendégeit Szentendre történelmi belvárosának varázslatos szabadtéri helyszínein a Szentendrei Teátrum és Nyár fesztivál. Programkínálata az előző éveknél is gazdagabb: változatos műfajú színházi előadások – vígjátékok, klasszikusok mai átiratai, kortárs színművek, zenés estek – komolyzenei, jazz, népzenei és világzenei koncertek mellett idén opera és klasszikus zenei koncertek, lakásszínházi szólóestek is megtalálhatók benne. Az Ister napok és a Szentendre éjjel-nappal nyitva nyárzáró fesztivál ingyenes rendezvényei minden korosztály számára változatos élményeket kínálnak. A kommunikációs felületek megújult arculata, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek teszik még vonzóbbá a fesztivál programját.

Bővebben...


A Zsolnay Negyedben tartott összművészeti POSZT Fesztivál a színház és a zene ünnepe lesz

A Pécsi Országos Színházi Találkozó fesztiválprogramjai idén a Zsolnay Negyedben, illetve a Kodály Központban kerülnek megrendezésre.
A Negyedben a napi 24 órában zajló POSZT Fesztivál több mint száz színházi, könnyűzenei, művészeti programnak ad otthont június 9. és 18. között.

Bővebben...


Az Utolsó Sörfesztivál a Budai Várban


Az utolsó alkalom, hogy átélheti a Budai Vár és Sörfesztivál adta utánozhatatlan élményt és szórakozást. Aki már volt tudja, aki még talán nem… az most nem hagyhatja ki! A Budai Vár felújítási munkálatai miatt idén még UTOLJÁRA, utolsó pillanatban sikerült összehozni a rendezőknek az ország legnagyobb és legrangosabb sörfesztiválját.

http://www.sorfesztival.hu/#

Bővebben...


SZENTENDREI TEÁTRUM ÉS NYÁR 2015


A SZENTENDREI TEÁTRUM ÉS NYÁR programjából:

2015. július 10. – augusztus 30. 


Július 10. péntek, 20:00, Városháza udvara

G. RAGNI – J. RADO – G. MACDERMOT: HAIR – musical 
A Belvárosi Színház előadása

Szereplők: Szabó Kimmel Tamás /Lábodi Ádám, Radnay Csilla/ Pető Kata, Lovas Rozi /Boros Anna, Mátyássy Bence, Nagy Dániel Viktor/Csémy Balázs, Horváth Szabolcs/Király Dániel
Rendező: Mohácsi János
Az egymás iránti tisztelet, szeretet és megértés – ez mozgatja azt a New Yorki társaságot, akik a társadalomból kivonulva képzelik el az életüket. Vajon meg lehet ezt csinálni egy háború kellős közepén?... Magyarországon először kerül színpadra az eredeti Broadway-musical.
Belépőjegy: 4000 Ft

Július 11. szombat, 20:00, Városháza udvara
HINDI BROOKS: ROMANCE.COM
Rózsavölgyi Szalon előadása
Szereplők: Molnár Piroska, Jordán Tamás, Sipos Vera, Domokos Zsolt, Formán Bálint
Rendező: Dicső Dániel
Az amerikai írónő vígjátéka az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek csak akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama magát az unokájának kiadva keres párt a fiatal lánynak és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki…
Belépőjegy: 3500 Ft


július 12. vasárnap, 10:00, Dunaparti Művelődési Ház udvara
DOBRONKA CIRKUSZ, VILÁGSZÁM!
A szombathelyi Mesebolt Bábszínház előadása
A hajdani vándormutatványosok világát, a marionett cirkusz báját idézik fel játékban: oroszlánordítással, a légtornász bukfenceivel, papírrózsákkal, szelídített hintalóval, élőmuzsikával és a világ valamennyi csodájával!
Belépőjegy: 1000 Ft, családi jegy 4 főre: 3000 Ft

Bővebben...


Kiegészítő információk